lørdag den 12. november 2011

Bynære kæmpevindmøller vil genere mange i Stubbekøbing

På tegningerne fra vindmøllefirmaet, der vil rejse to kæmpevindmøller på 125 meter ved liselund, fremgår det, at skyggefaldet vil gå ind over byren i endog meget høj grad.
helt præcist bliver Ådalen, Vestervang, Præstemarken, Campingpladsen, industriområdet, kolonihaverne, museet, børnehaven og plejecentret, efterskolen og Stadion ramt af skyggerne.

De officielle tegninger er lavet på gamle kort, og derfor vises det ikke, at de nye beboelser i Ådalen og plejecentret bliver ramt.
Her er et matrikelkort over nogle af de områder, der rammes af skyggerne, hvor man kan se de nye matrikler.
Dette fremgår ikke af de officielle kort, der således kan opleves vildledende. Her neden for kan du se, hvordan skyggefaldet er angivet på det officielle kort. af dette kan man se, at store dele af Stubbekøbing må døje med skygger. det er ikke gavnligt at have kæmpevindmøller så tæt på en by, der ønsker vækst og tilflyttere. Det vil være en direkte ulempe at have vindmøller så tæt på en by.
Vi vil meget hellere have møllerne ud på havet ved Kriegers Flak , så Stubbekøbing kan blive en servicehavn for det kæmpebyggeri, som kommer.


Ingen kommentarer: